Android och iPhone app

Att ha en egen app för er turnering ökar engagemanget med era besökare och de som följer cupen hemifrån. 

Vi har hjälpt nära 100 cuper att få en egen app. Vi utvecklar apparna till Android och iPhone själva och kan därför erbjuda detta till en låg kostnad jämfört med vad det vanligtvis kostar att bygga en app.

Appen är helt anpassad för er och har er logo, ert namn och kan följa er grafiska profil. Detta är alltså skilt från andra leverantörer som ofta erbjuder en samlingsapp för alla turneringar.

Med Cup Manager hamnar ni först!

Funktioner och översikt

Genom att erbjuda era besökare en app gör ni det enkelt för dem att snabbt hitta information om er cup utan att söka först. Appen är designad för att visa den information som är mest intressant för besökaren först: Nyheter och spelschema.

Vi har möjliggjort för användarna att favoritmarkera lag och se alla favoritlags kommande matcher för att hjälpa dem att hitta informationen så snabbt som möjligt.

Förutom detta finns också möjlighet att anpassa innehållet med extra information. 

Att någon installerar er app gör att er turnerings syns med ikon & namn på användarens hemskärm. En virtuell påminnelse att ni existerar. 

Genom vårt smarta system kan ni skicka push-notiser till alla som installerat appen. Ni kan enkelt välja vad som händer när man klickar på notisen, öppna en nyhet, visa lagen, öppna en extern länk eller bara visa en informationstext. 

Perfekt för snabb kommunikation under cupen.

Informationen i appen är i direkt synk med systemet och alla nyheter, informationstexter, lag, grupper, spelscheman och annat är alltid uppdaterat. 

Vi har fokuserat på göra upplevelsen för användarna så smidigt som möjligt. Därför krävs ingen inloggning i appen. Det är bara att starta och använda. 

Trots detta kan man fortfarande göra smidiga saker som att favoritmarkera lag och snabbt hitta spelschema för just de lagen. 

Betygen som våra appar får i App Store och Google Play talar sitt tydliga språk. Läs nedan för exempel.

Populära och enkla appar

Det som verkligen betyder någonting är vad användare egentligen tycker om apparna, och där briljerar de faktiskt.

Skadevi Handbollscup
★★★★★: “Tack! Grymt bra, superlätt att ha koll på egna gruppen och andra lag. Snabb uppdatering efter varje match.”

★★★★★: “Full pott! Har fungerat oklanderligt hela Skadevi Cup”

Göteborgs Basketball Festival
★★★★★: “Lätt att hitta var och när matcherna ska spelas. Se hur det går om man inte är med vid matchen. En bra app helt enkelt.”

Lundaspelen Handboll
★★★★★: “Always up to date on all games and processes Great overview of groups and teams. Excellent navigation. Live ticker for the games.” (“Immer aktuell informiert zu allen Spielen und Abläufen Tolle Übersicht der Gruppen und Mannschaften. Hervorragende Navigation. Liveticker zu den Spielen.”)

5/5

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av att bygga appar till både stora och små turneringar. Kontakta oss gärna för mer information

Cup Manager support

Telefon: 046-52580
E-post: support@cupmanager.net

Vill du ha en app?

Ta kontakt med oss, eller välj en tid för att boka en demo av Cup Manager. Vi ser fram emot att få visa vårt system för dig.

Scroll to Top