Domare

Kommunicera enkelt med era domare

Cup Managers system för domare hanterar både anmälan och tillsättning av domare till matcher. Du får hela tiden full översikt över läget och du undviker dubbelbokningar och även ”nära dubbelbokningar”. Du kan enkelt kommunicera till domarna genom att skicka direktlänk till deras tillsatta matcher eller under turneringen skicka SMS. 

Vi har även extra funktioner för att hantera domarlicenser, domarlöner, utvärderingar

Anmälning - funktioner och översikt

Precis som att lagen kan anmäla sig via ett formulär, så kan domarna också anmäla sig själva via er hemsida. Det minskar er administration jämfört med att hantera domaranmälningar i ett separat system.

Det finns många möjligheter att anpassa vilka uppgifter domarna ska fylla i när de anmäler sig.

Alla domare som anmält sig visas inne i systemet. Här kan ni se deras detaljer och välja att Godkänna eller Neka respektive domare. 

När ni gör det kan ni låta systemet skickat automatiska mail till domarna för att informera dem.

För domare finns lika avancerad filtrering, så ni kan hitta alla domare som angett att de har en viss licens, eller alla domare som blivit tilldelade matcher på söndagen.

Denna filtrering ligger också till grund för mailutskicken så ni kan välja att skicka mail till en viss del av alla domare.

Ni kan låta domarna välja tider som passar dem bäst att jobba. De får välja för respektive turneringsdag ifall de exempelvis vill jobba förmiddag, eftermiddag eller båda.

Detta kan ni sedan enkelt ta hänsyn till vid tillsättningen.

Alla turneringar är olika och ni har själva möjlighet att lägga in vilka licenser som domarna ska få välja mellan. Licensen kan ni sedan använda för att tillsätta enklare.

Tillsättning - funktioner och översikt

När ni tillsätter domare till matcher hjälper Cup Manager till att i realtid visa varningar ifall ni råkar dubbelboka domare, eller ge samma domare två matcher i olika hallar för nära i tid. 

Det går också att styra med licenser så vissa domare endast ska döma vissa klasser.

Som en utbyggnad av domarsystemet har vi utvecklat en lösning där man kan låta speciella domarcoacher utvärdera domarnas prestationer i matcherna och skriva ett omdöme för att hjälpa domarna att utvecklas vidare.

Ni kan själva ange vilka kriterier som ska ingå i utvärderingarna.

Utvärderingarna godkänns av er på turneringen innan de visas för domaren.

Ni kan själva välja vilka domarpositioner som ska finnas i varje åldersklass. Vid tillsättning kan ni enkelt välja vilken position varje domare ska vara tilldelad till. Denna domarposition visas och i domarnas onlineschema så de vet.

Positionen kan också påverka domarnas lön (se nedan).

När ni tillsatt domarna till matcher kan ni skicka ut personliga mail till alla domare med en länk så att de kan se vilka matcher de ska döma. 

Länken är självklart ”live” så alla ändringar ni gör i systemet reflekteras i länken.

Detta blir smidigt för att minska missförstånd.

Det händer ibland att domare byter match med varandra.

Vår lösning för live-rapportering av resultat kan skötas av domarna själva eller ett sekretariat vid matchen. Efter att matchen är klar går det att verifiera att det var rätt domare som dömde matchen.

På så sätt ser man till att informationen om vilken domare som dömde vilken match är rätt vilket ligger till grund för löneuträkningen.

I Cup Manager har vi byggt ett system för att räkna ut domarlöner och generera löneunderlag. 

Ni kan ställa in hur mycket ersättning domare får för olika typer av matcher, beroende på åldersklass, om det var gruppspel/slutspel, domarens position och andra faktorer.

Systemet räknar samman alla matcher som domaren dömt enligt reglerna och genererar ett kvitto som ni kan använda som underlag för domarens lön.

Smidigt tycker vi! 

Kontakta oss

Du är bäst på domare, kontakta oss gärna för att förverkliga dina idéer.

Cup Manager support

Telefon: 046-52580
E-post: support@cupmanager.net

Intresserad av vår domarlösning?

Ta kontakt med oss, eller välj en tid för att boka en demo av Cup Manager. Vi ser fram emot att få visa vårt system för dig.

Scroll to Top