Egen hemsida för turneringen

Alla turneringar behöver en hemsida. Därför erbjuder vi såklart ett hemsidesystem via Cup Manager.

Våra hemsidor är anpassade för att vara så enkla som möjligt att redigera och att använda. De är dessutom fullständigt integrerade med spelschema och anmälningssystem.

Självklart funkar hemsidorna utmärkt på mobiler och surfplattor!

Funktioner och översikt

Med Cup Manager får du en snygg hemsida som är sökmotoroptimerad och går att anpassa till er grafiska profil. I många andra lösningar kan det se ut som att ni är en del av något annat, men här är ni själva i fokus!

Att redigera hemsidan är så enkelt som att gå in på sidan man vill ändra och klicka på Ändra. Sen är det bara att redigera texten och klicka på Spara. Varför göra det krångligare?

Dessutom finns vår support alltid där för er om ni har några frågor.

Eftersom hemsidan är en Cup Manager-lösning är den automatiskt helt integrerad med våra andra funktioner som spelschema, lagkonto och anmälningsformulär. 

Det gör att det inte ser ut som att man ”hoppar iväg” till en annan sida bara för att spelschemat, utan allt presenteras enhetligt.

Er hemsida är såklart bara en del av turneringens marknadsföring, ni har troligtvis också en Facebook-sida. Självklart ska er Facebook-sida också då synas på er hemsida. 

Vi har inbyggt stöd för att sammanlänka sidan med er Facebook-sida så de senaste nyheterna visas direkt på hemsidan. 

Lägg enkelt in bild och länk till era viktiga sponsorer.

Det går att lägga in hur många sponsorer ni vill, och för varje sponsor kan ni välja mellan tre olika positioner på sidan så att ni kan differentiera dem.

Ni kan välja att översätta alla delar eller vissa delar. De delar som ni inte vill översätta manuellt kan översättas automatiskt genom Google Translate.

Hemsidan blir en av era viktigaste verktyg för information.

Vi rekommenderar alltid att hänvisa direkt till hemsidan om ni skickar ut massmail eller skriver något på Facebook. Då arbetar ni in rutinen att det är där lagledarna hittar den senaste uppdaterade informationen.

Med en enkel knapptryckning kan ni även bädda in videor från Youtube.

Förutom informationssidorna ni skapat kan ni skriva både nyheter och artiklar. Tanken med artiklarna är att ni kan skriva längre uttömmande reportage från matcher och kring arrangemanget. Nyheterna däremot innehåller kortare information i nyhetsform så som lag som är anmälda, att spelschemat är lagt och matchresultat .

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er komma igång med en egen hemsida till både stora och små turneringar. Kontakta oss gärna för mer information

Cup Manager support

Telefon: 046-52580
E-post: support@cupmanager.net

Dags för en modern hemsida?

Ta kontakt med oss, eller välj en tid för att boka en demo av Cup Manager. Vi ser fram emot att få visa vårt system för dig.

Scroll to Top