Kort och Klarna

Förenkla både för er och era kunder och låt Cup Manager och vår leverantör Stripe stå för er betallösning.

Efter bara några knapptryck och ett samtal till oss kan du aktivera Cup Managers betallösning. Sedan flera år använder vi oss av Stripe som leverantör av både kortbetalningar och numera även en integration med Klarna. 

Detta är vårt rekommenderade sätt att hantera inbetalningar eftersom det så effektivt minskar all tid ni lägger på att administrera er ekonomi. Likaså följdproblemen som kan uppstå av att lag inte betalar i tid eller inte alls dyker upp till turneringen. Är oturen framme är det också väldigt enkelt att återbetala pengar. För dig som arrangör kostar det lika mycket och fungerar på samma sätt oavsett om kunden använt kort eller Klarna.

Läs mer om fördelarna med att använda betalkort och Klarna som betallösning till er turnering här

Funktioner och översikt

Ofta får en ledare ersättning från sin förening för åtminstone laganmälningsavgiften. Med Klarna kan ledaren vänta 14 dagar med att betala samtidigt som turneringen får en bekräftad betalning och alla pengar direkt till sitt Stripe-konto.  Det gör att ingen behöver ligga ute med pengar, utan ledaren kan i lugn och ro invänta sin kompensation från föreningen innan hen betalar.

I samma sekund betalningarna utförs kopplas de till sin anmälan i Cup Manager. Ni kan alltid vara helt säkra på när alla godkända lag betalt sin anmälningsavgift. Det gör att ni kan vara säkra på att anmälningarna inte skett av misstag eller av någon som inte tänker komma till turneringen.

Eftersom kopplingen mellan betalning och anmälan sker i Cup Manager behöver varken ni eller era kunder längre hålla reda på OCR-nummer eller anmälningssidan. Det sköts automatiskt i Cup Manager, vilket garanterar att alla pengar hamnar rätt. Inget mer detektivarbete med inbetalningar som inte går att koppla till en anmälan.

Till skillnad från andra betalsätt får era kunder direkt återkoppling på sina inbetalningar både i sitt lagkonto och via e-post. Det gör att ni inte längre behöver svara på frågor om bankbetalningar som inte hunnit registreras eller som inte kommit till ert bankkonto än. Det gör också att man mycket enklare kan hantera deadlines på t.ex. rabatter. När det bara finns begränsade platser till en klass kan man också enkelt låta först till kvarn betyda den som först betalade och på så vis slippa all administration i efterhand. Tillsammans med vår funktion för reservlistor får man en komplett lösning för anmälan av lag.

Återbetalningar är så enkelt som att klicka på inbetalningen inne i Cup Manager och sedan välja hur stor del av inbetalningen som skall återbetalas. Därefter sköts allt automatiskt av Cup Manager och vår leverantör Stripe, som ser till att pengar kommer tillbaka till rätt kort och bankkonto inom några dagar.

För dig som arrangör gör det ingen skillnad om du fått betalningen via betalort eller klarna, du sköter det på samma sätt inne i Cup Manager.

Med en integrerad betallösning slipper ni i stort sett allt arbete ni tidigare lagt på att samla in och hantera inbetalningar. Alla kopplingar är automatiska och sköts i realtid. Inga väntetider på att pengar ska flyttas från en bank till en annan. I systemet finns enkel export av färdiga dokument ni kan använda direkt i er bokföring.

Utlandsbetalningar via bankkonton har aldrig varit enkelt. Det ska hittas IBAN nummer och bankadresser och betalas överföringsavgifter. Med vår betallösning kan era kunder betala direkt med sitt betalkort utan några hinder. Om Klarna stödjer det för deras land kan de dessutom direkt betala i sin valuta utan att oroa sig för växlingskurser.

Använd kortbetalning och Klarna

Gör som de flesta av våra turneringar

De flesta av våra turneringar använder i nuläget kortbetalningar och Klarna för att samla in sina anmälningsavgifter. Det stora flertalet av dem har dessutom valt att inte ha något alternativt sätt att ta emot betalningar (även om man alltid kan göra individuella undantag). Det förenklar deras administration av anmälda lag när de kan vara 100% säkra på att de lagen redan betalt så fort de anmält sig.

0 %
använder Cup Managers betaltjänst
0 %
måste betalas med kort eller Klarna

Klarna och kort är de föredragna betalsätten i Sverige 2019.

För e-handel uppger svenskarna att 33% föredrar kort och 41% föredrar fakturatjänster (t.ex. Klarna) när de handlar. Båda betalsätten som stöds av Cup Manager är därmed med marginal mer populära än resterande betalsätt. Tillsammans med direktbetalningar som också stöds via vår integration med Klarna,  kommer 85% av alla svenskar hitta sitt föredragna betalsätt när de anmäler sig till er turnering.

0 %
föredrar Klarna
+ 0 %
föredrar kort

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa turneringar använda moderna betallösningar. Kontakta oss gärna för mer information

Cup Manager support

Telefon: 046-52580
E-post: support@cupmanager.net

Vill du ta betalt enkelt?

Ta kontakt med oss, eller välj en tid för att boka en demo av Cup Manager. Vi ser fram emot att få visa vårt system för dig.

Scroll to Top