Ladda ner Cup Manager till din dator

Cup Manager är ett program du laddar ner till din dator. All data och information om din turnering lagras på våra säkra servrar i molnet vilket innebär att alla kan jobba med informationen oavsett vilken dator man använder. Själva gränssnittet är ett program du kör på din dator och laddar ner nedan. När du laddat ner programmet kommer du bli ombedd att logga in med användarnamn och lösenord. Detta får du av din turneringsadministratör.

Har du inte Cup Manager – men skulle gärna vilja prova? Ta kontakt med oss eller boka en demo idag. Vi älskar att visa upp vårt system!

Cup Manager för PC

Tips: Se till att du kör denna installationsfil som adminstratör. Det gör du genom att högerklicka på installationsfilen och välja “Kör som administratör”.
Annars kan det hända att programmet inte startar efter du installerat.

Cup Manager för Mac

Notera att MAC-versionen av Cup Manager är en beta-version. Det innebär att mindre fel och buggar kan förekomma. Om du upptäcker något som inte ser ut som det skall vänligen kontakta vår support.

Cup Managers app för administratörer

Cup Manager Admin är en app som finns till iPhone och Android. Du kan också komma åt den via webben med länken nedan. I appen finns bland annat funktioner för att rapportera resultat (både slutresultat och live), incheckning av lag, infodesk och för speaker. 

För att använda appen krävs det att du skapar eller får accesskoder som skapas inne i Cup Manager-klienten. 

Öppna i webbläsare

Behöver du hjälp med programmet?

Scroll to Top