Missa inte dessa funktioner

Vi har arbetat med turneringar i mer än 20 år. Under den tiden har vi utvecklat och kommit på massvis med praktiska funktioner. För att hjälpa dig få en översikt av vad vi kan göra för er har vi valt ut några områden som vi tycker du inte får missa.

Alla våra funktioner är utvecklade tillsammans med våra turneringar. Detta gör att Cup Manager nästan alltid överträffar en ny kunds förväntningar. 

Concept of choices, decisions, ambitions and balance

Liveresultat
Förutom att mata in slutresultat har vi även tjänster för att mata in liveresultat efter hand som det görs mål. Det är enklare än du tror! Målen visas (med målgörare om ni vill) på hemsidan så besökarna kan följa matcherna i realtid. 
Använder ni även någon av våra samarbetspartners för livestreaming uppdateras ställningen i videon automatiskt.

Livestreaming av matcher
Cup Manager samarbetar med SolidSport och Streamify för att leverera livestreaming av matcher. Vår integration innebär att ni behöver göra minimalt arbete för att komma igång.
Använder ni vår lösning för liveresultat dyker dessutom resultaten upp i videon direkt när det blir mål.

Egen hemsida för turneringen

Alla turneringar behöver en hemsida. Hos oss ingår en snygg och användarvänlig hemsida för er turnering som lätt kan anpassas för era språk. Hemsidan är lätt att hantera och uppdatera, det är justera utseende efter er egen profil. Vi har dessutom stöd för Facebook och att lägga in egna sponsorer.

När ni väljer att publicera anmälningsformulär, anmälda lag eller spelschema så dyker det automatiskt upp på hemsidan och uppdateras automatiskt när förändringar sker i administrationssystemet.

 

Integrerade kartor

Alla matplatser, boenden, spelplaner och övriga platser utgår från samma koncept av en plats. Alla dessa platser har förutom sitt namn även en adress och en ikon.Med denna information kan vi därför automatiskt generera kartor med vägbeskrivningar för alla platser.

Det gör att det blir ännu enklare att få en översikt av turneringen och hitta dit varje lag ska. Se ett exempel på hur kartan ser ut på Piteå Summer Games hemsida.

Lagkonto
När lagen anmält sig får de en inloggning till sitt lagkonto. Där kan de sköta det mesta av redigeringen själv vilket sparar er tid. De kan lägga in laguppställning, söka dispenser, boka boende och ange ankomstinformation.

Hantering av boende och mat
Boende och mat är efter själva idrotten en av de viktigaste delarna av en övernattningsturnering. I Cup Manager låter du enkelt lagen boka boende själv via lagkontot. Planeringen gör ni smidigt genom att dra och släppa in lag på respektive boende. Maten sköter ni enkelt genom att definiera varje de olika måltiderna ska ätas. Allting presenteras för lagen via deras lagkonto.

Domare
Vårt system för domare består både av ett anmälningsformulär där domarna kan anmäla sig själva för att jobba under turneringen. Liksom med lag ser ni en tydlig översikt över de som anmält sig och ni kan godkänna eller neka domare. Ni kan sedan enkelt tillsätta domare till matcher genom att klicka ut dem i schemat. 

Vi har stöd för flera domarpositioner på matcher, hålla reda på domarlicenser och tillgängliga tider. 

Dessutom kan systemet hjälpa er att generera löneunderlag för varje domare. 

Incheckning
Vi har en funktion för incheckning av lag. Det gör att ni har ett verktyg för att hantera när lagen anländer. I verktyget kan ni enkelt se vad laget har bokat, hur mycket de har kvar att betala och ni kan markera de som incheckade. 

I administrationssystem kan ni se hur många lag som checkat in hittills vilket gör att ni kan få översikt av hur det fortlöper.

Kort och Klarna
Förenkla både för er och era kunder och låt Cup Manager och vår leverantör Stripe stå för er betallösning. Genom att låta lagen betala direkt vid anmälan är det garanterat att deras anmälan är seriös och ni slipper lägga tid på att driva in skulder. Det är dessutom superenkelt att återbetala pengar om ni skulle behöva det. Med bara ett knapptryck är det gjort.

SMS-utskick
Under turneringen kan det ibland behövas snabb kommunikation ifall något händer. 

Med vår SMS-tjänst kan ni skicka ut SMS till alla lagledare eller domare på en gång, eller skicka till enskilda personer för mer riktad information.

Vad säger kunderna om oss?

Scroll to Top