När turneringen spelas

Vi är där när det gäller för er. 

Under turneringen är det viktigt att allt klaffar och fungerar som det ska. Vi är vana vid att hantera många turneringar samtidigt. Allt från små lokala turneringar till världens största turneringar utspridda över hela världen. 

Gemensamt för dem alla är att saker behöver flyta smidigt under turneringsdagarna. Det måste vara lätt för era deltagare att hitta rätt information och om något oväntat uppstår är ni aldrig ensamma. Vi är alltid redo att hjälpa till!

Cup Manager är byggt för att förenkla för alla i er organisation och era deltagare. Vare sig det är domaren, personen som står i er checkin, lagledaren som vill se när finalen spelas eller personen hemma som vill titta på matchen live. Här nedanför är en sammanfattning av några av de verktygen vi erbjuder.

Administration - Funktioner och översikt

Du som administratör (eller din tävlingsledare) kan enkelt får en överblick över alla matcher som spelas och alla matcher som borde fått inrapporterade resultat. Det gör att du enkelt kan identifiera hallar eller planer där ni har problem, men också se att allt fungerar som det ska istället för att sitta och vänta på att någon annan märker något som inte fungerar.

Givetsvis är alltid helt synkroniserat så det du ser är det som visas på hemsidor och i resultattelefoner. 

Utöver att direkt mata in resultat i Cup Manager kan man också använda sig av både vår admin-app Cup Manager Admin (Ladda ner den här) eller våra resultattelefoner.  De har stöd både för att mata in slutresultat och att mata in live-resultat – mål för mål.

Adminappen passar för små och medelstora inomhusturneringar där sekretariatet kan ha tillgång till en smartphone eller läsplatta med appen installerad, medan våra resultattelefoner kan användas i alla lägen (t.ex. utomhus) oavsett hur många planer ni har. Ni hyr telefonerna av oss och de leveras till er innan turneringen helt färdigkonfigurerade och kopplade till era planer för att minska er administration. 

Cup Manager har stöd för att mata in resultat och matchhändelser live under tiden matchen spelas. Det görs antingen via vår adminapp eller via våra resultattelefoner som man hyr av oss. 

När man använder sig av vårt system för live resultat finns möjlighet att också rapportera matchhändelser. Vilka händelser som går att rapportera skiljer sig mellan olika sporter och vilken metod man använder sig för att rapportera resultaten. Är du intresserad av detaljerna är det därför bäst att kontakta oss med en fråga.

Cup Manager har ett urval av matchkort som kan användas för att dokumentera matcher av sekretariat eller domare. Kontakta oss om du vill få en genomgång och hitta det som passar er bäst. Givetvis är matchkorten färdigifyllda med de matcher ni har i ert schema.

Cup Manager har en funktion som låter lagledarna välja vilka spelare som deltar i varje match innan matchstart. Där kan de vid behov också byta tröjnummer på spelare. Det gör att ni enklare kan administrera och övervaka regler om överåriga spelare och utvisningar som sträcker sig över flera matcher.

Givetvis sorteras alla grupptabeller automatiskt när matcher blir färdigspelade. Det inkluderar om man använder sig av inbördes möte för att rangordna lagen. Man kan också använda resultaten från tidigare grupper om man har flera gruppspel på rad.

Den automatiska sorteringen gäller också upplägg där man använder sig av t.ex. Bästa 3:an för att få jämna slutspelsträd. Kommer lagen från grupper av olika storlek finns kan man kompensera för gruppstorleken på 3 sätt:

  1. Bortse från den
  2. Dela tabellresultaten med antalet matcher
  3. Ta bort resultaten från det sämsta laget i grupperna med ett extra lag

Precis som tabellsorteringen går lagen vidare automatisk från gruppspelet när en grupp är färdigspelad. Skulle flera lag hamna på samma får turneringsledningen möjlighet att avgöra ordningen med t.ex. lottning eller extra straffar innan lagen går vidare. 

Kommunikation - Funktioner och översikt

Cup Manager är integrerat med de vanligaste streaminleverantörerna. Läs mer på vår sida om livestreaming.

Vi tror att man med hjälp av IT  kan automatisera funktioner och ge möjlighet för varje lag att få en proffsig upplevelse av sitt deltagande. Ett exempel på det är att systemet automatiskt räknar ut utmärkelser för alla lag. T.ex. om man gjort flest mål i en viss klass eller kommit på första plats i en grupp.

Givetvis är all information ut mot era besökare alltid uppdaterad. Det gäller oavsett om man tittar på er hemsida eller i er app.

Under turneringen kan du enkelt skicka pushnotiser till alla som installerat er app. Läs mer om vad appen erbjuder på vår sida om turneringsappen.

Man kan enkelt välja ut favoritlag och får då snabbt tillgång till båda de enskilda lagens sidor och ett schema med alla lagens matcher.

Det går att aktivera en funktion där besökare själva kan prenumera på ett lags resultat. Efter varje match som blir färdigspelad skickas ett SMS ut med matchresultatet och när nästa match spelas. Det skickas också ett SMS när gruppen är färdigspelad.

Joursupport ingår alltid!

Glöm inte att joursupport alltid ingår i din licens. Under er turnering kan ni alltid ringa vår support och få hjälp med problem som uppstår eller frågor ni har. Det gäller såväl tekniska frågor om systemet som frågor om hur man bäst löser att lag dragit sig ur i sista sekunden eller hur man bäst sorterar resultat

0
Antal mål 2019
0
Livestreamade matcher 2019
0
Liverapportade matcher 2019

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa både innan och under turneringar för att allt ska flyta på smärtfritt. Låt oss vara er klippa när det brakar loss! 

Cup Manager support

Telefon: 046-52580
E-post: support@cupmanager.net

Låt oss hjälpa till!

Ta kontakt med oss, eller välj en tid för att boka en demo av Cup Manager. Vi ser fram emot att få visa vårt system för dig.

Scroll to Top