Livestreaming med SolidSport

Tillsammans med våra partner SolidSport kan ni enkelt komma igång att livestreama alla era matcher.

Livestreaming av matcher har gått från att bara täcka elitsport till att vara tillgängligt för även ungdomsidrott på alla nivåer. Vår partner Solidsport grundades med visionen att göra det möjligt för alla sporter på alla nivåer att livesända sin sport. Med AI-kameror som automatiskt följer handlingen i matchen blir arbetsinsatsen lägre för er och det blir enkelt att få en proffsig upplevelse, och dessutom tjäna extra pengar till turneringen! 

Videospelaren blir direkt inkopplad i ert spelschema vilket gör att besökarna hittar exakt rätt match att se på.

Läs mer om SolidSport på deras hemsida

Funktioner och översikt

Med våra SolidSports pay-per-view-lösning kan ni låta tittarna betala antingen per match eller ett samlat pris för hela turneringen. Betalningen genomförs enkelt med kort direkt när man vill titta. 

Ni får tydlig rapportering och får pengarna utbetalade direkt till ert konto. 

SolidSport och Cup Manager tar en del av intäkterna för att täcka sina kostnader, men ni står ingen ekonomisk risk.

När ni väljer att starta med livestreaming så kopplar vi ihop ert spelschema med SolidSports plattform, så alla ändringar ni gör kommer automatiskt uppdateras på er SolidSport-kanal och sändningarna visas på rätt tid. 

Dessutom uppdateras automatiskt lagnamnen i t.ex. slutspelsmatcher efterhand som lagen går vidare i turneringen. 

Vi uppdaterar också scoreboards i videon automatiskt ifall ni rapporterar live via Cup Manager.

SolidSport är en trygg partner som hjälper er att komma igång. Ni hyr kamerorna av SolidSport som ser till att ni kan installera dem och kontrollera internetuppkoppling. 

Eftersom vi synkar matcher mot SolidSports sändningar så kan vi också skapa en bättre upplevelse för besökarna. 

På varje ställe där man hittar matcher finns också en videospelare så man direkt kan börja titta, oavsett om det är i appen eller på er hemsida. Detta blir bättre för besökarna, men driver också mer försäljning för er.

Ovanpå videon kan SolidSport visa en så kallad scoreboard med den nuvarande ställningen. Om ni som turnering också använder vår tjänst för liveresultat så uppdaterar Cup Manager-systemet automatiskt scoreboarden i videon så fort det blir mål.

Så här mycket kan ni tjäna

Exempel 1:   Turnering med 600 lag med 2000 matcher hade 91 000 visningar av videos med en total omsättning på ca. 300 000 kr .

Exempel 2:  Turnering med 231 lag med 500 matcher hade 14 000 visningar och total omsättning på ca. 90 000 kr.

Observera att detta bara är exempel. Hur många som köper pay-per-view beror väldigt mycket på hur mycket cupen marknadsför sig själv generellt och streamingen specifikt. Det kan också variera mellan om det är en övernattningsturnering eller inte, och fördelningen av åldersklasser och mycket andra faktorer.

Kontakta oss

Vi kan snabbt hjälpa er komma igång med livestreaming. Kontakta oss gärna för mer information

Cup Manager support

Telefon: 046-52580
E-post: support@cupmanager.net

Vill du streama din cup?

Ta kontakt med oss, eller välj en tid för att boka en demo av Cup Manager. Vi ser fram emot att få visa vårt system för dig.

Scroll to Top