Support

Cup Manager och Superinvite arbetar tillsammans och här kan du komma i kontakt med oss oavsett system. 

Cup Manager

Superinvite

Joursupport

Utanför våra supporttider erbjuder vi alltid joursupport till våra kunder under turneringsdagarna. 
Har du ett akut fel som gäller en pågående turnering? Ring oss. Svarar vi inte direkt ringer vi upp så snart vi kan!

Cup Manager jour

Boka en supporttid

Om du har ett längre ärende så rekommenderar vi att du bokar en tid med oss. Då kan vi planera in ditt möte och vara bättre förberedda att hjälpa just dig. 

Generell hjälp

Har du en enklare fråga eller vill bli visad någon speciell del av programmet? Boka en supporttid. Välj mellan 30 eller 60 minuter baserat på hur lång tid du tror du behöver.

Workshops

Skall du snart öppna anmälan? Eller behöver du hjälp att göra ditt spelsschema? Boka en workshop genom att klicka på rätt knapp nedan, så hjälper vi dig.

Vi på supporten

Kontakta oss om du behöver hjälp längs vägen.

Kundrelationer

Intresserad av vad vi kan göra för att underlätta ert dagliga arbete, kontakta oss.

Emma Sjöstrand

Support

Emma har jobbat länge med kundrelationer och support, har ett stort tekniskt intresse och är expert på hemsidor. Hon har alltid fokus på lösningar och ert behov som kund!

Petronella Liljedahl

Team leader support

Petronella har jobbat inom hotellbranschen med sälj och kundservice. Hon har god teknisk kunskap, och har alltid fokus på att hjälpa dig som kund.

Rebecka Sjöholm

Support

Rebecka har arbetat med kundservice genom hela sitt arbetsliv och har en omhändertagande och trevlig natur som gör henne enkel att arbeta med. Rebecka har alltid haft ett stort intresse för djur och engagerar sig gärna i olika djurfrågor. Hon är lösningsorienterad och hjälper gärna dig utefter dina behov.

Ola Erik Frantzen

Marknadsdirektör

Erik har över 10 års erfarenhet av drift av idrottsföreningar, hantering av medlems- och träningsavgifter, idrottsskolor, fotbollsskolor, turneringar och andra aktiviteter. Erik har även över 10 års erfarenhet av att hjälpa alla våra klubbar i våra system.

Håvard Bratile

Country Manager Norge

Håvard har lang erfaring innen administrering av klubber, og kjenner våre produkter godt. Ønsker du en uformell prat rundt hva vi kan hjelpe dere med, kan du kontakte Håvard.

Jimmy Carlström

Country manager Sverige

Jimmy har arbetat med försäljning hela sitt liv, och har ett enormt sportintresse i grunden. Han har spelat allt som går att spela med boll, och tränar nu ungdomslag i handboll. Jimmy berättar gärna om möjligheterna i Cup Manager för just er turnering!

Här hittar du vårt kontor i Sverige

Kom förbi på en kopp kaffe 

Scroll to Top