Support

Cup Manager och Superinvite arbetar tillsammans och här kan du komma i kontakt med oss oavsett system. 

Cup Manager

Superinvite

Joursupport

Utanför våra supporttider erbjuder vi alltid joursupport till våra kunder under turneringsdagarna. 
Har du ett akut fel som gäller en pågående turnering? Ring oss. Svarar vi inte direkt ringer vi upp så snart vi kan!

Cup Manager jour

 • Telefon: 046-525 80

Boka en supporttid

Om du har ett längre ärende så rekommenderar vi att du bokar en tid med oss. Då kan vi planera in ditt möte och vara bättre förberedda att hjälpa just dig. 

Generell hjälp

Har du en enklare fråga eller vill bli visad någon speciell del av programmet? Boka en supporttid. Välj mellan 30 eller 60 minuter baserat på hur lång tid du tror du behöver.

Workshops

Skall du snart öppna anmälan? Eller behöver du hjälp att göra ditt spelsschema? Boka en workshop genom att klicka på rätt knapp nedan, så hjälper vi dig.

Vi på supporten

Här ser du oss som hjälper dig

Dag Henrik Bratlie

Daglig leder

Dag Henrik har jobbat med digitala lösningar sedan 2004 och har en god förtåelse för vad användare önskar sig. Kontakta Dag Henrik om du har tekniska frågor kring Superinvite, önskar en genomgång av våra tjänster eller är intresserad av något annat samarbete.

 • Telefon: +47 482 54 975
 • Epost: dag(at)superinvite.no

Petronella Liljedahl

Support

Petronella har jobbat inom hotellbranschen med sälj och kundservice. Hon har god teknisk kunskap, och har alltid fokus på att hjälpa dig som kund.

Malin Lindvall

Support

Malin är en av de första du möter på support hos oss, och hjälper dig alltid med ett leende. 

Ola Erik Frantzen

Kundrelationer

Erik har over 10 års erfaring med drift av idrettsklubber, håndtering av medlems og treningsavgifter, idrettsskoler, fotball SFO, turneringer og andre aktiviteter. Han er opptatt av å finne gode og effektive løsninger for din klubb.

 • Telefon: +47 924 45 658
 • Epost: erik@superinvite.no

Stefan Evertsson

Økonomi og administrasjon

Stefan har jobbet i IT-bransjen siden slutten av 70-tallet. Han har også jobbet i Lugi Håndball hvor han administrert Lundaspelen i 5 år. Han har gjort to “Hole in one” på samme hull.

 • Epost: stefan@cupmanager.net

Håvard Norlie

Salg / Marked Norge

Håvard har lang erfaring innen administrering av klubber, og kjenner våre produkter godt. Ønsker du en uformell prat rundt hva vi kan hjelpe dere med, kan du kontakte Håvard.

 • Telefon: +47 414 53 151
 • Epost: havard@superinvite.no

Max Martinsson

Utvikling

Max har programmerat sedan barndomen och har studerat kognitionsvetenskap vid universitetet. Förutom många sidouppdrag, jobbade han som utvecklare innan han fortsatte med att jobba heltid med Cup Manager. Max är bäst på kontoret på fussball.

 • Telefon: 046-25280
 • Epost: support@cupmanager.net

Anton Spanne

Utvikling

Anton har en doktorsgrad i neurofysiologi, men har också studerat datavetenskap och matematik. Han är hjärnan bakom våra automatiska funktioner och ansvarig för utvecklingsfrågor. När han inte forskar eller utvecklar Cup Manager, matar han sina grisar och byggar på sitt hus.

 • Telefon: 046-25280
 • Epost: support@cupmanager.net

Robert Osvath-Boros

Utvikling

Robert har mer än 20 års erfarenhet av utveckling och är en utav våra viktigaste resurser. Mycket av grunden till att våra kunder är så nöjda beror på Robert!

 • Epost: robert(at)superinvite.no

Joakim Borg

Utvikler / Designer

Joakim har lång erfarenhet som designer och gillar att utveckla nya användarvanliga lösningar hos oss. Här jobbar han i huvudsak med våra olika Font-Ends, men det blir också en del vidareutveckling av våra befintliga lösningar.

 • Telefon: 046-25280
 • Epost: support@cupmanager.net

Här hittar du vårt kontor i Sverige

Kom förbi på en kopp kaffe 

Scroll to Top